אימון בוקר ומה אכלתי לארוחת ערב

אני מנסה לסיים משהו שהתחלתי מזמן, אז הפוסטים בשבוע הקרוב יהיו קצרים ומעטים.

 

אימון שעשיתי הבוקר. צפו לפוסט נפרד עם תמונות והסברים.

לחזור על הרצף הבא 3 פעמים ולמדוד כמה זמן לקח:

1. קפיצות בחבל – 500 – כמה שיותר מהר

2. מתח איטי ומבוקר – 5

3. פיסטולים – 10  (סקוואט על רגל אחת – 5  כל רגל)

4. לחיצות כתפיים הפוכות - 10

5. פיסטולים – 10  (5 כל רגל)

6. דיפס – 20  (כפיפות מרפקים הפוכות על כסא)

 

 

לארוחת ערב אתמול הכנתי דג טונה צרוב במחבת וסלט כרוב חמוץ מתוק.

 

את הדג תיבלתי בפלפל שחור גרוס טרי ומעט מלח.

לסלט:

1 כרוב לבן קטן (פיצי, או רבע כרוב גדול)

1 פלפל צהוב

2 מלפפונים

1 אבוקדו גדול

רבע כוס סויה

רבע כוס חומץ

רבע כוס שמן זית

כפית סוכר/דבש (אני השמטתי כי רוטב הסויה שלי מתוק מספיק לטעמי)

הוראות:

לקצוץ כרוב, לחתוך מלפפון, פלפל ואבוקדו לקוביות.

בקערה גדולה לערבב את הכרוב, המלפפון והפלפל.

לערבב סויה, שמן זית וחומץ (וסוכר) – לשפוך על הירקות ולערבב טוב.

להוסיף אבוקדו ולתת עוד ערבוב קצר.

אופציה טעימה שלא היה לי זמן לבצע: לקלות במחבת ללא שמן זרעי חמניה+שומשום עד שמעט מזהיבים ולהוסיף לסלט.