ארוחה "יפנית" ואימון

קניתי פילה סלמון טרי, ובניסיון כושל לעשות ממנו סשימי (איך הם חותכים את הדג בצורה כל כך מושלמת?) חתכתי אותו לרצועות, פיזרתי מלח גס וסחטתי הרבה לימון טרי.

אחר כך קצצתי כרוב אדום, חתכתי גזר לעיגולים דקים ואבוקדו לקוביות קטנות. הוספתי אצות שהושרו במים.

תיבלתי בכף חומץ תפוחים, שתי כפות שמן שומשום, מעט זנגביל וקמצוץ מלח ים. גם כף רוטב סויה תעבוד פה מעולה.

 

 

 

כשאוכלים את הסלט ביחד עם הדג הטעמים מזכירים סושי (אצות, גזר, אבוקדו, דג…) רק בלי כל הגלגול והחיתוך והעבודה :)

זה אוכל שמשאיר תחושת שובע קלילה, ולאחר בערך שעה וחצי כבר אפשר להתאמן.

האימון הקצר של היום:

אירובי ושרירי ליבה

ציוד: שעון, חבל קפיצה

הוראות:

1. קפיצה בחבל – 20 שניות ומנוחה 10 שניות למשך 8 סיבובים (סה"כ 4 דקות)

2. סמיכה סטטית – למשך דקה, אפשר גם על האמות

3. קפיצה בחבל – 4 דקות

4. סמיכה סטטית – דקה

 

סה"כ אימון של 10 דקות, לא לנוח בין התרגילים.

לנסות להכניס כמה שיותר קפיצות במהלך 20 השניות.

מי שיכול, כדאי לקפוץ בחבל רגל אחר רגל, ולהרים את הברכיים גבוה. כמו ריצה במקום (מי שאין לו חבל – ירוץ במקום).

מתחילים ישארו בסמיכה למשך 30 שניות.

מתקדמים – במהלך הסמיכה, להרים כל פעם רגל אחרת למעלה ולכווץ את הישבן חזק למשך 10 שניות.

רשמו לי איך היה.

 

ההשראה למתכון – סלט קולסלואו של מארק.