אני מנסה לסיים משהו שהתחלתי מזמן, אז הפוסטים בשבוע הקרוב יהיו קצרים ומעטים.
אימון שעשיתי הבוקר. צפו לפוסט נפרד עם תמונות והסברים.
לחזור על הרצף הבא 3 פעמים ולמדוד כמה זמן לקח:
1. קפיצות בחבל – 500 – כמה שיותר מהר
2. מתח איטי ומבוקר – 5
3. פיסטולים – 10 (סקוואט על רגל אחת – 5 כל רגל)
4. לחיצות כתפיים הפוכות - 10
5. פיסטולים – 10 (5 כל רגל)
6. דיפס – 20 (כפיפות מרפקים הפוכות על כסא)
לארוחת ערב אתמול הכנתי דג טונה צרוב במחבת וסלט כרוב חמוץ מתוק.
את הדג תיבלתי בפלפל שחור גרוס טרי ומעט מלח.
לסלט:
1 כרוב לבן קטן (פיצי, או רבע כרוב גדול)
1 פלפל צהוב
2 מלפפונים
1 אבוקדו גדול
רבע כוס סויה
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן זית
כפית סוכר/דבש (אני השמטתי כי רוטב הסויה שלי מתוק מספיק לטעמי)
הוראות:
לקצוץ כרוב, לחתוך מלפפון, פלפל ואבוקדו לקוביות.
בקערה גדולה לערבב את הכרוב, המלפפון והפלפל.
לערבב סויה, שמן זית וחומץ (וסוכר) – לשפוך על הירקות ולערבב טוב.
להוסיף אבוקדו ולתת עוד ערבוב קצר.
אופציה טעימה שלא היה לי זמן לבצע: לקלות במחבת ללא שמן זרעי חמניה+שומשום עד שמעט מזהיבים ולהוסיף לסלט.