תוך כדי כתיבת שורות אלה, אני אוכלת סלט חסה. אבל לא סתם חסה.
שני סוגים שונים של חסה אורגנית טרייה! (או שזה מרגש רק אותי?)
אני לא סובלת מסינסתזיה אבל אין לדעתי דרך טובה יותר לתאר טעם של חסה מאשר "מרענן".
במיוחד החסה הזו של סוף החורף.
בתקופה הזו, טיול לחקלאי האורגני הקרוב לביתכם עלול להניב מגוון מעניין וטעים של עלים ירוקים, ירקות וסוגי דלעות.
כמו שתי אלו:
הסלט, אם מישהו תוהה, היה מורכב מחסה ערבית, חסה מסולסלת סגולה, קוביות אבוקדו, פילה דג מקרל מעושן, שמן זית ומלח ים. טעים ומרענן.
ברקע ניתן להבחין בדוב המדשאות שזומם לחטוף לי את הסלט: